fbpx

Alles voor uw

Service en onderhoud bij koelblok

Service en Onderhoud van uw airconditioner

Bij een airconditioner is het belangrijk dat de luchtfilters regelmatig worden schoongemaakt. In de buurt van de airconditioner hoopt zich veel stof op. Te veel stof op het filter vermindert de effectiviteit en verspreidt onnodig stofdeeltjes, die mensen met allergieën  kunnen beïnvloeden. Daarnaast verbruikt een schone airco systeem minder energie en zijn reparaties minder snel nodig.

Mitsubishi wsh wdxh binnen unit Airco-Single-split airco zelf monteren

Wat kunt u verwachten van het onderhoud van uw airco?

Een Airco unit vraagt natuurlijk onderhoud. Koelblok doet Standaard de binnenunit reinigen, desinfecteren en de filters worden vervangen. Vervolgens wordt de werking van de units gecontroleerd. zo kunt u de airconditioner langer gebruiken omdat de levensduur behouden blijft.

Het onderhouden en verzorgen van uw airco systeem is zeer aan te raden. zodat u maximaal kunt profiteren van heerlijke temperaturen tijdens de warme of koude dagen.
Deskundig onderhoud is belangrijk om zo dure zorgen te voorkomen. Alleen een STEK (Stichting Emissiepreventie Koudetechniek) specialist heeft bevoegdheid om een grondig inspectie aan je airconditioner te verrichten. Het systeem zelf bijvullen en vacumeren is wettelijk niet toegestaan. 

vervuiling zorgen voor een verkorte levensduur van uw aircosysteem, ook kunnen er lekkages ontstaan en onderdelen defect raken.

Stek logo

service en onderhoudscontracten voor uw installaties

Na de plaatsing en montage van uw Lucht warmtepomp kunt u bij koelblok gebruik maken van de 24 uurs service voor onderhoud en reparatie. .

Koelblok contact

Onderhoudsabonnementen voor klimaatsystemen

Koelblok heeft twee soorten abonnementen

  • Koelblok Preventief – Service onderhoudsabonnement.
    Jaarlijks preventief onderhoud.
  • Koelblok Preventief Extra – Service onderhoudsabonnement.
    Jaarlijks terug komend preventief onderhoud met garantie op materialen en onderdelen tot 5 jaar na ingebruikneming

Voorwaarden Koelblok service en onderhoud

Vraag bij om de details en voorwaarden  van de genoemde onderhoudscontract abonnementen.

Koelblok Offerte aanvraag voor airco inclusief installatie