fbpx
Ben je op zoek naar de perfecte airco voor jouw huis of bedrijf in Haarlem of omgeving? Aarzel niet en vraag nu vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden een scala aan opties en onze ervaren installateurs staan klaar om jou te adviseren over de beste oplossing voor jouw specifieke situatie in Haarlem of omgeving. Profiteren van de beste service in jouw directe omgeving. Druk nu op de knop voor een vrijblijvende offerte in Haarlem of omgeving.

Altijd de Perfecte Temperatuur, Airco, Installatie en Onderhoud in Één!

Airco Haarlem en omgeving: een airco inclusief montage.

Op zoek naar “split airco haarlem”? Wilt u uw woning of bedrijf voorzien van een betrouwbare airconditioning en deze “laten installeren in Haarlem”? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw lokale “airco installateur haarlem” en bieden verschillende “airco inclusief montage” diensten aan. Of u nu op zoek bent naar advies over “welke airco is het beste” bij uw woning of bedrijf past, of een airco offerte wilt voor het “installeren van een nieuwe airconditioning”, wij helpen u graag verder.

Onze professionele “airco monteurs” in Haarlem zijn gespecialiseerd in “airco service haarlem” en kunnen u helpen met al uw “airco installeren haarlem” behoeften. Bij ons kunt u ook terecht voor “airco onderhoud” en “reparatie”. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over “airco service haarlem” en omgeving, of voor het “kopen van een airco voor huis” of bedrijf. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de beste “airco voor huis kopen” met de beste airco installateur haarlem voor een “airconditioning op maat”

airco inclusief Installatiekosten offerte aanvraag airco Het buitendeel van mijn airco krijgt ijsvorming - Airco kopen in Haarlem - split airco - inclusief installatie - inclusief montage

Type Airconditioning 

Een airconditioning (airco) is een systeem dat wordt gebruikt om de lucht in een gebouw te koelen, bevochtigen, ontvochtigen en filteren. 

Er zijn twee hoofdtypen van airconditioners: mobiele en vaste systemen.

Mobiele airconditioners zijn vaak goedkoper, maar hebben de nadelen dat ze meer geluid maken en meer stroom verbruiken. Vaste airconditioners, zoals split-airconditioners, zijn uitgerust met twee componenten: een binnenunit en een buitenunit. Ze hebben een groter koelvermogen en zijn veel stiller in vergelijking met mobiele airconditioners. Een vaste airconditioner-systeem in een huis kan al vanaf €1.200,00 worden geïnstalleerd.

Een airco Haarlem en laten plaatsen

Met de stijgende temperaturen en hogere energiekosten in Nederland, worden zomers onaangenamer en worden huishoudens geconfronteerd met hogere stookkosten. Dit heeft geleid tot groeiende vraag naar airconditioning in huizen en woningen, vooral in steden zoals Haarlem. Airconditioning biedt niet alleen koeling tijdens warme dagen, maar kan ook bijdragen aan een aangenamer leefomgeving en energiebesparing in vergelijking met andere verkoelingsmethoden zoals ventilatoren.

Wilt u een efficiënte en professionele airco inclusief montage kopen in Haarlem? Dan bent u bij Koelblok aan het juiste adres. Wij bieden allerlei A-merken airco’s en hebben de beste airco specialisten in huis die actief zijn in de omgeving. Wij adviseren u bij het invullen van de airco offerte om uitgebreide uitleg te geven over uw projectwensen, zodat wij de situatie kunnen inlezen en u goede uitleg en adviezen kunnen geven voordat wij contact met u opnemen.

Een airconditioner is een systeem waarmee je de lucht kunt filteren, bevochtigen, ontvochtigen , verwarmen en natuurlijk koelen.

Welke split airco is voor mij geschikt?

Met een split airco zorg je voor aangename verkoeling in de woon-, slaap- en werkomgeving. Er zijn veel verschillende soorten apparaten beschikbaar waaruit u kunt kiezen. In de volgende sectie behandelen we praktische informatie over vaste en mobiele airconditioningsystemen, inclusief hun onderscheidende aspecten. Op onze website kunt u ook meer informatie vinden over de goedkoopste airconditioning opties.

Airco zonder afvoerslang (Mobiele airco Haarlem) , vanaf €450,00

Een Airco zonder afvoerslang, ook wel een verplaatsbare airconditioner genoemd of een mobile airco, is speciaal ontworpen om een beperkte ruimte te koelen en wordt vaak als tijdelijke oplossing gebruikt. Een voordeel hiervan is dat het meteen werkt en dat er geen installateur nodig is. Dit type airconditioner is vaak ook het goedkoopste systeem. Echter, een nadeel van een airco zonder afvoerslang is dat het systeem geluidsoverlast kan veroorzaken en veel elektriciteit gebruikt. Bovendien moet er altijd een raam openstaan waardoor de afvoerslang naar buiten kan leiden, waardoor er warmte lekken kunnen ontstaan.

Plug and play Airco 

-Het systeem is direct klaar voor gebruik, zonder ingewikkelde handleiding

-Mobiele airconditioner in Haarlem is gemakkelijk en snel te verplaatsen

-Verkoelt de lucht en verlaagt de luchtvochtigheid

-Het monoblock type wordt vaakst gekocht omdat dit een airconditioner zonder buitenunit is

-Een aircooler, ook wel een luchtkoeler genoemd, is een soort ventilator waarbij lucht langs water met een koelelement wordt geblazen.

​​Split airco (Vaste)  airconditioning, vanaf €1.275,00

Deze uitvoering heeft twee hoofdcomponenten: een buitenunit en een binnenunit. De buitenunit wordt opgehangen aan een gevel of geplaatst op een plat dak, terwijl de binnenunit bijvoorbeeld op de vloer of aan de wand geplaatst wordt. Een groot voordeel van deze uitvoering is het aantrekkelijke koelrendement, het beperkte geluidsniveau binnenshuis (aangezien de geluidsproducerende unit zich buiten bevindt) en het lagere stroomverbruik. Dit apparaat kan koelen, ontvochtigen, ventileren en verwarmen. Het is een “Single-split” systeem.

 • Split airco Haarlem: Een vast systeem met een binnenunit en een buitenunit.
 • Verwarmen, ventileren, ontvochtigen en verkoelen.
 • Beperkt elektriciteit ( energiezuinig) nodig en een hoog rendement.
 • Fluisterstil en gebruiksvriendelijk.

Ontvang gratis een Airco inclusief montage offerte en start je project vandaag!

Wat zijn de keuzemogelijkheden voor een vaste split airco inclusief montage?

Bent u op zoek naar een efficiënte oplossing voor de lange termijn? Dan kan een vast model, ook wel bekend als een split airconditioner, een geschikte keuze zijn. Er zijn verschillende split-systemen beschikbaar, waaronder verschillende soorten binnenunits. Lees hierover meer onder op deze pagina. Tip: op onze website kunt u ook meer informatie vinden over design airconditioners.

De wand Split airco

Een wandairconditioner is een handig verkoelingssysteem voor woningen. Het is het beste om deze hoog op de wand te plaatsen (niet bij een raam of radiator/warmtebron) . Het is eenvoudig te installeren, werkt in alle ruimtes, is betaalbaar in aanschaf en heeft een goed koelvermogen en luchtbehandeling. Dit type airco is speciaal geschikt voor slaapkamers of zolderverdiepingen maar kan ook prima gebruikt worden in kantoren of winkels. Compleet geïnstalleerd vanaf €1350, een goedkoop airconditioningsysteem in Haarlem.

De vloer split airco

De vloerairco of console-airconditioner heeft zijn binnenunit direct op de vloer of aan de onderkant van de wand geplaatst. Het kan vergelijkbaar zijn met een wandverwarming of radiator. Het wordt vaak geplaatst in woonkamers en grotere hobbyruimtes of kleine kantoren. De koude lucht wordt de ruimte in geblazen, waardoor een prettige koude luchtstroom ontstaat. Dit type airconditioner kan ook als verwarming dienen. Het is verkrijgbaar vanaf €1350.

De plafond split airco

Plafond airconditioning wordt vaak geïnstalleerd in fabriekshallen en eetgelegenheden of winkels. Dit type airconditioner is niet opvallend, zeer stil en neemt weinig ruimte in beslag, en kan grote ruimtes efficiënt koelen. Er zijn 3 verschillende soorten plafond airco’s: opbouw (vergelijkbaar met een wandunit), cassette (die in een verlaagd plafond is verwerkt) en kanaal airconditioning of satelliet airconditioning (voor grote aaneengesloten ruimtes). Ze zijn te installeren vanaf €1625.

De VRF Split systeem

VRF airconditioning is een geschikte optie voor het koelen van 5 of meer ruimtes. Met slechts 1 buitenunit en meerdere binnenunits, kan men gemakkelijk verschillende ruimtes koelen en verwarmen. Elke ruimte kan een afzonderlijke temperatuurinstelling hebben. VRF airconditioning is bijvoorbeeld geschikt voor utiliteitsgebouwen en de horeca.

kw berekenen airco btu berekenen airco airco kopen Prijs airco inclusief montage inclusief installatie kostprijs
- Airco kopen in Haarlem
- split airco
- inclusief installatie
- inclusief montage

Airco Haarlem beste en goedkoopste split airco inclusief montage

Airco kopen in Haarlem. De prijzen van een airco inclusief montage in Haarlem variëren sterk afhankelijk van het soort airconditioning, de aanbieder en het koelvermogen. Bijvoorbeeld, het koelen van een hele woning is duurder dan het tijdelijk koelen van een ruimte met bijvoorbeeld een aircooler. Hieronder staat een tabel met geschatte kosten voor vijf populaire modellen airco inclusief montage door een airco bedrijf in Haarlem. Let wel: de getoonde kosten zijn exclusief onderhoud, navullen en energieverbruik. Er is ook een optie om de airco te huren inclusief installatie.

Type aircoOmschrijvingkosten
Split-unit  airco inclusief montageBestaat uit één buitendeel en één binnendeel.€1200 – €2030
Vaste Multi Split airco inclusief montage Één buiten unit en 2 tot 5 binnendelen. €2149 – €2969
Monoblock inclusief montage waarbij geen buitendeel nodig is. €1100 – €2255
Mobiele airco Een eenvoudig te verplaatsen model met afvoerslang. €430 – €880
Aircooler Een ventilator model  die de lucht door water blaast. €165 – €655
Tabel met de geschatte kosten voor split airco Haarlem inclusief installatie

Top- 8 merken voor in 2023 | split airco Haarlem

 1. Haier: met een self-clean modus.
 2. LG: Design vormgegeven en smart technologie.
 3. Tosot: Mooie design producten.
 4. Mitsubishi: Opvallend stil, zowel de binnen- als buitendeel.
 5. Daikin: Koeltl en verwarmt tegelijkertijd.
 6. Panasonic: Ontdek het nieuwste TZ model model  zeer compact met standaard wifi.
 7. Samsung: makkelijk op maat en te beheren.
 8. Toshiba: Fluisterstille  voor een aangename nachtrust.
Geen schema gevonden.

Veel gestelde F.a.q vragen

Hoe werkt een split airco?

De meeste apparaten bestaan uit twee hoofdcomponenten: een binnenunit en een buitenunit. De binnenunit onttrekt warme lucht uit de woning en transporteert deze naar de buitenunit, die de lucht afvoert. Dit gebeurt door middel van koelvloeistof of koudemiddel, zoals R410A of R32. De gekoelde lucht wordt vervolgens teruggeblazen in de ruimte.

Waarom zou ik een airco inclusief montage aanschaffen?

Een airco verbetert het comfort in een warme woning en kan ook warmte verstrekken in de winter en schone lucht in huis brengen. Als u in de zomermaanden last heeft van een warm appartement of als uw huisgenoten koelte kunnen gebruiken, kan een airco een oplossing zijn.

Kan ik een airco ook gebruiken om te verwarmen?

Sommige airco’s beschikken over een verwarmingsfunctie, waarmee ze warme lucht de woning in kunnen blazen. Dit kan worden gezien als een vorm van elektrische bijverwarming. Er zijn ook alternatieven zoals warmtepompen die het hele jaar door efficiënt kunnen koelen of verwarmen met beperkt stroomgebruik.

Wat kost een airco in Haarlem inclusief montage?

De kosten van een airco zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals advieskosten, aanschafkosten en plaatsingskosten. Daarnaast moet u rekening houden met periodiek onderhoud en een iets hoger stroomverbruik, wat ongeveer €80 tot €300 per jaar kan kosten.

Hoeveel stroom verbruikt een split airco?

Het elektriciteitsverbruik van een split airco varieert per systeem en de grootte van de te koelen ruimte. Systems voor meerdere ruimtes gebruiken meer stroom dan basismodellen. Moderne airco’s van bekende merken zoals Samsung zijn energiezuiniger dan oudere modellen. Een normaal koelsysteem verbruikt ongeveer 1,55 KW stroom per uur.

Moet ik onderhoud uitvoeren voor mijn airco?

Het is aan te raden om regelmatig onderhoud uit te voeren door een professioneel airco-specialist in Haarlem, om zo problemen te voorkomen en de levensduur van uw systeem te verlengen. Dit kan bestaan uit inspectie, bijvullen, vacumeren en kleine reparaties

Ontvang gratis een Airco inclusief montage offerte en start je project vandaag!

Koelblok is een bedrijf dat gespecialiseerd is in split airco inclusief installaties en onderhoud. We zijn volgens de CFK wetgeving Stek gecertificeerd, wat betekent dat we garanderen dat onze airco’s en installaties voldoen aan de huidige wetgeving. Ben je benieuwd naar wat Koelblok voor jou kan betekenen? Neem dan contact op door het onderstaande formulier in te vullen of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag verder met al je vragen.

Direct een offerte aanvragen 

Offerte pagina Koelblok 01-01-2023

Koelblok

Airco Haarlem

Stek Koelblok.nl Logo

Stek-gecertificeerde Monteurs - Uw Garantie voor Kwaliteit en Veiligheid

Bij Koelblok begrijpen we het belang van vakbekwaamheid in de airco-installatie. Daarom zorgen we ervoor dat al onze airco monteurs STEK-gecertificeerd zijn. Wat betekent dit? Alleen een STEK-gecertificeerde airco monteur is bevoegd om een airco installatie met betrekking tot koudemiddelen in gebruik te stellen. Dit certificaat is een bewijs van expertise en naleving van strikte milieuregels en veiligheidsnormen.

Meer dan 16 jaar ervaring

zakelijke branche ervaringen

Toonaangevende bedrijven en overheidsinstellingen gingen u voor

Altijd een vakexpert bij u in de buurt

Postcode - Huisnummer | Offerte pagina Koelblok 01-01-2023

Gratis en vrijblijvend