fbpx

Alles over

Daikin perfera

Lees dit blog en verken duurzame opties voor koeling en verwarming

Woonkamer "airco inclusief montage" "airco inclusief installatie" "airco offerte aanvragen" "airco kosten" "airco kopen"

Daikin perfera

Daikin Perfera | De perfecte oplossing voor een comfortabel huis

Daikin-FTXM-R-Perfera
Airconditioning van daikin

Wilt u genieten van optimaal comfort in uw huis, ongeacht het weer buiten? De nieuwe Perfera airco wandgemonteerde unit van Daikin airco is de perfecte oplossing. Met zijn stijlvolle ontwerp, fluisterstille werking en geavanceerde klimaatbeheersingskenmerken zorgt Daikin Perfera ervoor dat uw woon- of werkruimte altijd de ideale temperatuur heeft. Of het nu gaat om verwarmen of koelen, Perfera biedt u de beste prestaties en functionaliteiten om van uw huis een comfortabele plek te maken waar u kunt ontspannen, genieten en productief kunt zijn.

Wat is Daikin Perfera?

Daikin Perfera is een hoogwaardig airconditioningsysteem dat is ontworpen om aan de behoeften van moderne woningen te voldoen. Het systeem bestaat uit een buitenunit en één of meerdere binnenunits die in verschillende kamers kunnen worden geïnstalleerd. Daikin Perfera maakt gebruik van de nieuwste technologieën om een comfortabel binnenklimaat te creëren, ongeacht de buitentemperatuur.

Stijlvol ontwerp en soepele luchtstroom

Het eerste wat u opvalt aan de nieuwe Perfera is het stijlvol ontworpen voorpaneel. Met zijn moderne uitstraling past het naadloos in elk interieur en voegt het een vleugje elegantie toe aan uw kamer. Maar Perfera is niet alleen mooi om naar te kijken, het zorgt ook voor een soepele luchtstroom. Dankzij de 3D-luchtstroomtechnologie combineert Perfera verticale en horizontale automatische zwaai om een luchtstroom van warme of koele lucht tot in de hoeken van zelfs grote ruimtes te laten circuleren. Dit zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling en een aangename sfeer in uw hele huis.

Geavanceerde klimaatbeheersingstechnologieën

Perfera biedt een scala aan geavanceerde klimaatbeheersingstechnologieën die uw comfort naar een hoger niveau tillen. Met zijn seizoensefficiëntiewaarden tot A+++ in zowel koeling als verwarming, zorgt Perfera voor energiezuinige prestaties en een lagere energierekening. Bovendien beschikt Perfera over de unieke Heat Boost-functie, die ervoor zorgt dat uw huis snel opwarmt bij het opstarten van de airconditioner. De ingestelde temperatuur wordt maar liefst 14% sneller bereikt dan bij een gewone airconditioner, waardoor u sneller kunt genieten van een warme omgeving.

Maar dat is niet alles. Perfera is ook uitgerust met de Flash Streamer-technologie, die gebruikmaakt van elektronen om chemische reacties met luchtbacteriën te veroorzaken. Dit zorgt ervoor dat allergenen zoals pollen en schimmelsporen worden afgebroken en vervelende geuren worden verwijderd, waardoor de luchtkwaliteit in uw huis wordt verbeterd. Daarnaast heeft Perfera een zilveren allergenenverwijderings- en luchtreinigingsfilter dat allergenen zoals pollen opvangt om een constante toevoer van schone lucht te garanderen. En het titanium apatiet deodoriserende filter ontbindt vervelende geuren van bijvoorbeeld tabaksrook en huisdieren, waardoor uw huis altijd fris ruikt.

Bediening op afstand en energiezuinige modDe perfecte oplossing voor een comfortabel huis: NIEUWE Perfera wandgemonteerd unit

Als het gaat om het creëren van een comfortabel thuis, is de juiste klimaatbeheersing essentieel. Of het nu gaat om een koele zomerse dag of een koude winterse avond, u wilt altijd de ideale temperatuur in uw woon- of werkruimte hebben. En dat is waar de nieuwe Perfera wandgemonteerde unit van Daikin airco in beeld komt. Met zijn geweldige uitstraling, soepele luchtstroom en innovatieve functies is de Daikin Perfera de perfecte oplossing voor een comfortabel thuis.

”Daikin Perfera ftxmontworpen voor comfort

Daikin-FTXM-R-Perfera
Daikin perfera binnenunit

De Daikin ftxm Perfera is ontworpen met het oog op comfort. Deze geavanceerde airconditioningseenheid weet instinctief hoe de kamertemperatuur op het ideale niveau te houden, zodat u en de mensen om u heen kunnen ontspannen, genieten en productief kunnen zijn, ongeacht het weer buiten. Met zijn stijlvolle voorpaneel, fluisterstille werking en perfecte circulatie van gekoelde of verwarmde lucht, maakt Perfera van elke kamer de plek waar u altijd wilt zijn.

Een stijlvolle combinatie met  Daikin airco verwarmen en koeling

Wat Daikin Perfera echt onderscheidt, zijn de uitstekende verwarmings- en koelingsopties die het biedt. Met seizoensefficiëntiewaarden tot A+++ in zowel koeling als verwarming, zorgt Perfera voor optimale prestaties het hele jaar door. Bovendien heeft de nieuwe Perfera een unieke functie genaamd “heat boost”, waarmee uw huis snel kan worden verwarmd zodra u de airconditioner inschakelt. In feite wordt de ingestelde temperatuur 14% sneller bereikt dan bij een gewone airconditioner, wat betekent dat u snel kunt genieten van een warme en comfortabele omgeving, zelfs op de koudste dagen.

Geavanceerde luchtkwaliteit technologie

Naast zijn verwarmings- en koelingseigenschappen biedt Daikin Perfera ook geavanceerde luchtkwaliteitstechnologie. De Flash Streamer-technologie, samen met het zilveren allergenenverwijderings- en luchtreinigingsfilter en het titanium apatiet deodoriserende filter, zorgen voor een betere luchtkwaliteit in uw huis. De Flash Streamer-technologie maakt gebruik van elektronen om chemische reacties met luchtbacteriën te veroorzaken, waardoor allergenen zoals pollen en schimmelsporen worden afgebroken en onaangename geuren worden verwijderd.

Het zilveren allergenenverwijderings- en luchtreinigingsfilter vangt allergenen zoals pollen op om een constante toevoer van schone lucht te garanderen, terwijl het titanium apatiet deodoriserende filter vervelende geuren van bijvoorbeeld tabaksrook en huisdieren ontbindt. Zo kunt u genieten van een frisse en gezonde leefomgeving in uw huis.

Slimme functies voor optimale gebruiksgemak

De nieuwe Daikin Perfera is ook uitgerust met slimme functies die het gebruiksgemak vergroten. Met de intuïtieve afstandsbediening kunt u eenvoudig de temperatuur, ventilatorsnelheid, luchtstroomrichting en andere instellingen aanpassen. Bovendien kunt u de Perfera ook bedienen via uw smartphone of tablet met behulp van de Daikin ftxm Online Controller-app. Hiermee kunt u de airconditioner op afstand bedienen, timers instellen, energieverbruik monitoren en zelfs meldingen ontvangen wanneer het tijd is om het filter te reinigen. Dit zorgt voor een moeiteloze en gepersonaliseerde klimaatbeheersing ervaring in uw huis.

Optimaal comfort en efficiëntie met de Daikin Perfera multisplit airco

De Daikin Perfera – multisplit airco is een veelzijdig en energiezuinig koelsysteem dat perfect geschikt is voor het koelen en verwarmen van meerdere ruimtes in jouw woning of kantoor. Met de mogelijkheid om tot wel vijf binnenunits aan te sluiten op één buitendeel, biedt de Perfera multisplit airco de flexibiliteit om verschillende kamers individueel te regelen met één centrale buitenunit. Met geavanceerde functies zoals 3D-luchtstroom, energiezuinige invertertechnologie en een bewegingssensor voor automatische energiebesparing, biedt de Perfera een hoog niveau van comfort en efficiëntie. Bovendien heeft de Perfera een modern en strak design dat naadloos past bij elk interieur. Met de Daikin Perfera – multisplit airco geniet je van een comfortabel binnenklimaat in meerdere ruimtes, met betrouwbare prestaties en een stijlvolle uitstraling.

Milieuvriendelijk en energiezuinig

Daikin airco streeft naar duurzaamheid en energie-efficiëntie, en de Perfera is daarop geen uitzondering. Met zijn hoog rendement en energiezuinige werking helpt de Perfera om uw energieverbruik te verminderen en de impact op het milieu te minimaliseren. Bovendien is de Perfera uitgerust met het R-32 koudemiddel, dat een lager potentieel voor opwarming van de aarde heeft dan traditionele koudemiddelen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

Eenvoudige installatie en onderhoud

De Perfera is ook ontworpen met het oog op eenvoudige installatie en onderhoud. De wandgemonteerde unit wordt geleverd met een duidelijke installatiehandleiding en de Daikin ftxm Online Controller-app biedt stapsgewijze begeleiding om de installatie te vergemakkelijken. Bovendien is het onderhoud van de Perfera eenvoudig, met gemakkelijk toegankelijke filters die regelmatig kunnen worden gereinigd of vervangen. Dit zorgt voor een probleemloze en kosteneffectieve klimaatbeheersing in uw huis.

De Perfera Daikin airco 5 kW 

perfera 5 kW is een geweldige keuze voor koeling in grote ruimtes. Met zijn krachtige koelvermogen van 5 kW kan het moeiteloos grote kamers, kantoren of commerciële ruimtes koelen. De Daikin airco 5 kW is uitgerust met geavanceerde technologieën zoals omkeerbare cyclus, slimme besturingsopties en energiezuinige prestaties, waardoor het een efficiënte keuze is voor het koelen van diverse ruimtes. Met zijn betrouwbare prestaties en duurzaamheid is de Daikin perfera 5kW een populair en veelzijdig apparaat voor het creëren van een comfortabele omgeving, ongeacht de omstandigheden. Wij bieden de Daikin airco 5 kw inclusief montage 

De perfera Daikin airco 2,5 kW of Daikin perfera 3 5 kw

De Daikin airco 2,5 kW of 3,5 kW zijn krachtige koelsystemen die zorgen voor een aangename temperatuur in elke ruimte. Of je nu een kleinere kamer wilt koelen met de 2,5 kW variant, of een iets grotere ruimte met daikin airco 3.5 kw variant, Daikin ftxm heeft de perfecte oplossing voor jouw behoeften. Met hun energiezuinige werking en geavanceerde functies zoals omkeerbare cyclus, luchtreiniging en stille werking, bieden deze airco’s niet alleen verkoeling, maar ook comfort en gemak.

Daikin ftxm staat bekend om hun betrouwbare prestaties en duurzaamheid, waardoor de airco 2,5 kW of Daikin airco 3.5 kw inclusief montage een uitstekende keuze is voor het creëren van een comfortabel binnenklimaat, ongeacht de buitentemperatuur. Bekijk onze producten en vind je Daikin airco inclusief montage.

Daikin Perfera vloermodel airco

Daikin perfera airco
Daikin Perfera 1

De Perfera vloermodel airco is een geavanceerd koelsysteem dat is ontworpen om comfort en stijl te combineren. Met zijn slanke en moderne ontwerp past de Perfera naadloos in elk interieur. Het vloermodel is ideaal voor ruimtes waar wand- of plafondmontage niet mogelijk is, zoals bijvoorbeeld bij laaggeplaatste ramen. De Perfera vloermodel airco biedt krachtige koeling en verwarming, en is uitgerust met innovatieve functies zoals 3D-luchtstroom voor een gelijkmatige verdeling van lucht, een intelligente bewegingssensor voor energiebesparing en een stille werking voor optimaal comfort. Met de Perfera vloermodel airco geniet je het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat in stijl.

Conclusie

De nieuwe Perfera wandgemonteerde unit van Daikin airco is de perfecte oplossing voor een comfortabel thuis. Met zijn stijlvolle design, geavanceerde verwarmings- en koelingsopties, geavanceerde luchtkwaliteitstechnologie, slimme functies en milieuvriendelijke en energiezuinige werking, biedt de Perfera een ongeëvenaarde klimaatbeheersing ervaring. Eenvoudige installatie en onderhoud maken het plaatje compleet. Kies voor de Perfera en geniet van het comfort en gemak van een perfect geklimatiseerd huis.

Ontvang gratis een Airco inclusief montage offerte en start je project vandaag!

Onze monteurs zijn allemaal STEK-gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste normen op het gebied van koeltechnische expertise en veiligheid. Met hun uitgebreide kennis en ervaring zijn onze monteurs getraind om professioneel en deskundig onderhoud, reparaties en installaties uit te voeren aan koelsystemen, waaronder airco’s. STEK-certificering garandeert dat onze monteurs op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en regelgeving op het gebied van koeltechniek, en dat ze werken volgens strikte veiligheidsrichtlijnen. Je kunt erop vertrouwen dat onze STEK-gecertificeerde monteurs zorgen voor een betrouwbare en veilige service voor jouw airco-

airco kopen Prijs airco inclusief montage inclusief installatie kostprijs
Postcode | Offerte pagina Koelblok 01-01-2023 (#13)

Een vakspecialist vind je bij koelblok

De laatste aanvraag was 16 minuten geleden

Er waren vandaag 21 offerteaanvragen

Ruim 25 Duizend mensen gingen je voor

De gegevens in je offerteaanvraag zijn SSL beveiligd

Alles over onderhoud, storingen, milieu en wetgeving

Meer dan 16 jaar ervaring

zakelijke branche ervaringen

Toonaangevende bedrijven en overheidsinstellingen gingen u voor

Postcode - Huisnummer | Offerte pagina Koelblok 01-01-2023

Gratis en vrijblijvend

Offerte pagina Koelblok 01-01-2023