fbpx

Over ons

"Over ons koelblok"

Koelblok is opgericht in 2015 door monteurs met een grote passie voor koeltechniek. Met meer dan 16 jaar ervaring in het vak, bieden onze monteurs professioneel advies, onderhoud en installaties van airconditioning aan onze klanten.

Onze missie, visie en ervaring

Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op eerlijkheid, integriteit en kwaliteit. Wij geloven dat goede communicatie en transparantie de sleutel zijn tot een succesvolle samenwerking met onze klanten.

Wij geloven dat een comfortabele leefomgeving begint met een goed werkend airconditioningsysteem. Onze missie is om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden voor hun airconditioning behoeften. Dit doen we door middel van professioneel advies, efficiënt onderhoud en hoogwaardige installaties.

Onze monteurs zijn gepassioneerd over hun vak en streven naar de meest efficiënte en duurzame oplossingen. Bovendien streven we naar het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en dragen we bij aan een comfortabele en gezonde leefomgeving.

Ons doel is om ons te onderscheiden van onze concurrenten door onze klanttevredenheid te maximaliseren en onze monteurs vaardigheden en kennis te blijven verbeteren.

voordelen airco

Wat zijn de voordelen van een goed geïnstalleerde airconditioning?

Een professioneel geïnstalleerd airconditioningsysteem biedt tal van voordelen voor uw leefomgeving en gezondheid. Hier zijn enkele van de voordelen die u kunt verwachten:

  • Verbeterde luchtkwaliteit: een airconditioningsysteem filtert stof en allergenen uit de lucht, waardoor de luchtkwaliteit in uw huis of bedrijf verbeterd wordt.
  • Comfort: een airconditioningsysteem helpt om een comfortabele temperatuur in uw huis of bedrijf te behouden, zelfs tijdens de warmste maanden van het jaar.
  • Bescherming van uw waardevolle spullen: een airconditioningsysteem kan helpen om schade aan uw huis of bedrijf te voorkomen, door bijvoorbeeld te voorkomen dat houten vloeren kromtrekken of dat elektronische apparaten oververhit raken.
  • Energiebesparing: een goed onderhouden airconditioningsysteem kan helpen om energiekosten te besparen, omdat het efficiënter werkt dan een systeem dat verouderd is of niet goed onderhouden wordt.
Airco inclusief montage en onderhoud koelblok

“Airco Montage Door Gecertificeerde Monteurs van Koelblok”

“Bij Koelblok bieden wij professionele airco montage aan door onze gecertificeerde monteurs. Laat uw airco veilig en efficiënt installeren door ons team van experts. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste technologieën, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw airco op de juiste manier geïnstalleerd wordt. Lees meer over onze montage.

Gratis een offerte airco offerte aanvragen | koelblok

“Vraag gratis offerte aan bij Koelblok voor transparante airco prijzen”

“Bij Koelblok kunt u eenvoudig een gratis offerte aanvragen voor uw airco project. Onze prijzen zijn transparant en inclusief standaard plaatsing, zodat u geen verrassingen krijgt. Wij staan u graag te woord om u vakkundig te adviseren bij uw plannen. Dien vandaag nog uw aanvraag in en krijg binnen 48 uur een gratis airco offerte.”

 

hoe wordt een airco geinstalleerd split unit gemonteerd airconditioning airco

“Onderhoudsabonnement”

Regelmatig onderhoud is essentieel voor een lange levensduur van uw lucht-warmtepomp systeem, is goed voor het milieu en zorgt voor een optimale werking. Hierdoor bespaart u onnodige energiekosten. Bij ons werken alleen vakkundige (service)monteurs, die erop toezien dat uw Lucht-Warmtepompsysteem optimaal blijft presteren en dat het lage energiegebruik behouden blijft.

Word deel van ons team: Vacatures bij Koelblok

Bij Koelblok zijn wij op zoek naar getalenteerde en gepassioneerde monteurs die ons team willen versterken. Als u geïnteresseerd bent in een carrière in de koeltechniek, beschikt over de juiste kwalificaties en ervaring, dan zouden wij graag van u horen. Wij bieden een competitief salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, evenals de kans om uw vaardigheden te verbeteren en te groeien binnen ons bedrijf. Stuur ons uw cv en motivatiebrief als u denkt dat u een goede match bent voor ons team, wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.”

Gegarandeerd betrouwbare service: Ontmoet onze stek gecertificeerde monteurs

Wanneer het aankomt op koeltechnische installaties, is veiligheid van groot belang. Bij ons ben je daarom verzekerd van stek gecertificeerde monteurs. Dit houdt in dat onze monteurs beschikken over de benodigde kennis en certificering om op een vakkundige en veilige manier te werken met koelinstallaties.

Of het nu gaat om de installatie van een airco in je huis of een complexe koelinstallatie in een bedrijfspand, onze monteurs hebben de expertise en ervaring om jouw project tot een succes te maken. Door te kiezen voor stek gecertificeerde monteurs, kies je voor zekerheid en een professionele aanpak.

Onze monteurs zijn niet alleen goed opgeleid, maar beschikken ook over de modernste gereedschappen en apparatuur om hun werkzaamheden efficiënt en nauwkeurig uit te voeren. Of het nu gaat om installatie, onderhoud of reparatie, onze stek gecertificeerde monteurs zorgen voor een betrouwbare service en een optimale werking van jouw koelinstallatie. Kies voor zekerheid en kies voor onze stek gecertificeerde monteurs.