fbpx

Verleng de levensduur van uw airco met een onderhoudscontract

koelblok onderhoudscontract onderhoud abonnement

Met regelmatig onderhoud van uw airconditioning, beschermt u uw huis tegen het verspreiden van stofdeeltjes, bacteriën en vieze lucht. 

Door een handig onderhoudscontract af te sluiten, hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud en de reiniging van uw airconditioning. Bovendien verlengt regelmatig onderhoud niet alleen de levensduur van uw lucht-warmtepomp systeem, maar het is ook goed voor het milieu en helpt om onnodige energiekosten te besparen. Doe nu de stap en sluit een onderhoudscontract af om het beste uit uw airconditioning te halen.

Het is van groot belang om uw airconditioning regelmatig te onderhouden. Na verloop van tijd verzamelen zich vuil en bacteriën in de luchtfilters van uw airco. Dit kan leiden tot een slechte luchtkwaliteit in uw woning en kan zelfs invloed hebben op uw gezondheid. Door uw airco tijdig te reinigen en te onderhouden, blijft de luchtkwaliteit op peil en blijft uw airco efficiënt werken. Een goed functionerende airco verbruikt minder energie en met tijdig onderhoud kunnen onze experts toekomstige problemen eerder opmerken, wat vaak een dure reparatie kan voorkomen.

 

Onze vakkundige servicemonteurs zorgen ervoor dat uw Lucht-Warmtepompsysteem optimaal blijft presteren en dat het lage energiegebruik behouden blijft. Jaarlijks onderhoud is zelfs verplicht voor Lucht-Warmtepompsystemen met een koudemiddelinhoud boven de 3kg.

 

"5 Jaar Garantie op Door Koelblok Geïnstalleerde Airconditioning"

Met een onderhoudsabonnement bij Koelblok kunt u rekenen op voordelen zoals melding voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt, voorrang bij storingen, korting op service- en onderhoudskosten, technische rapportage van de staat van uw systeem en als de airco door ons is geïnstalleerd krijgt u een garantieverlenging tot 5 jaar. Uw systeem blijft in topconditie door grondige schoonmaak van filters, lekbak en verdamper, inspectie/herstelling van isolatie rond koelleidingen, elektrische metingen en technische inspectie van de buitenunit.

Een onderhoudsabonnement bij Koelblok!

Sluit nu een onderhoudsabonnement af bij Koelblok en profiteer van de voordelen voor u en de conditie van uw airconditioning. Het is een optie bij het aanschaffen van een airco in onze webshop. Zo kunt u lange wachttijden op warme dagen voorkomen en bent u verzekerd van voorrang bij eventuele problemen. Doe nu de stap en sluit een onderhoudsabonnement af bij Koelblok.