fbpx

Gratis deskundig advies

Zomer koel & Winter Warm

Antwoorden Op De Meest Gestelde Vragen Voor Een Airco in De Slaap Kamer

Airco slaap kamer prijzen ! Ga door dit artikel heen en krijg meer inzicht of neem contact met ons op:
voor deskundig advies.

airco slaapkamer prijzen verwarmen met een airco

De Airco slaapkamer. Waanzinnig veel prijs voordeel uit een blok

Dit artikel is gemaakt voor onze lezers, omdat wij het net zo belangrijk vinden dat jij een goede keuzen maakt bij het kopen van een airco.  

Bespaar op je gas rekening

Beter voor het milieu

Koelen en verwarmen

Gemiddelde kosten € 1.500

grafiek bonvendeel

Minimale kosten

€ 800

Dit project kost gemiddeld tussen de

€ 1.230 – € 1.770

Maximale kosten

€ 3000

grafiek onderdeel

Airco's gemiddelde slaapkamer prijzen

Een airconditioning in de slaapkamer zorgt voor een goede nachtrust op warme zomers of koude winterdagen. Wist je dat een airco in de slaapkamer niet alleen kan verwarmen en verkoelen? je kan er ook mee ontvochtigen, ventileren en nog veel meer ( afhankelijk welk model) koelblok heeft alle airco slaapkamer inclusief montage prijzen voor je geordend in een slag omdraai.

Slaapkamer split unit. Wat zijn de kosten?

Het is fijn om een airconditioner te kopen die goed past bij jouw in de slaapkamer. Meet van tevoren de kubieke meters van je slaapkamer op en pas hier het type airco slaapkamer model op aan. Houd bij het nemen van uw beslissing ook rekening met andere factoren, zoals de mate van isolatie en de hoeveelheid zonlicht die uw slaapkamer binnenkomt. Zie de gemiddelde prijs in het tabel voor de airco slaapkamer van verschillende afmetingen.

VermogenGemiddelde prijs inclusief btw
2.5 kW voor slaapkamers tot 70 m³€ 950
3.5 kW voor slaapkamers tot 120 m³€ 1.350
5.0 kW voor slaapkamers tot 170 m³€ 1.595

Een airco voor in de slaapkamer? Wij helpen graag om je project te realiseren.

airco inclusief Installatiekosten offerte aanvraag airco Het buitendeel van mijn airco krijgt ijsvorming - Airco kopen in Haarlem - split airco - inclusief installatie - inclusief montage kennisbank alles over airco

Klein en voordelig

Voor een klein gemiddeld slaapkamer? Bijvoorbeeld een gemiddelde kleine slaapkamer op het noorden. Kies dan voor een capaciteit van 2,5 kWMet een 2,5kW heb je meer dan voldoende om een optimale binnenklimaat te bereiken. De airco slaapkamer prijzen van 2,5kW  airconditionings liggen rond  € 1.650, inclusief installatie. Airco’s van een B-merk zijn te verkrijgen vanaf gemiddeld € 1.200.

Gemiddelde kostprijs

Heb je een grote slaapkamer? en op zoek naar kwaliteit?  Dan zijn de airco’s modellen van Daikin, Mitsubishi of LG met een A-label wel iets voor je met een capaciteit van 2,5 kW tot 3,5 kW. Laat een expert je airco  installeren en geniet binnen de kortste tijden nog van een perfecte binnenklimaat in jouw slaapkamer. Een A-label airco met een vermogen van 2,5 tot 3,5 kW  kost inclusief installatie gemiddeld 1.700 euro.

Luxe en heerlijk comfortabel

Heb je een grote slaapkamer die van nature best warm kan zijn? Kamers met veel ramen en de hele dag zon hebben meer koelcapaciteit nodig. De slaapkamer met  plat dak of  zolder heeft ook een efficiënte airconditioning nodig. Airco slaapkamer prijzen met een 5,0 kW airco zijn vanaf € 1.595,- inclusief montage al beschikbaar. Ga je voor een 5,0 kW design model van een toonaangevend merk? Overweeg dan de prijzen tussen € 2300 en € 3500.

Hoe ziet de prijsopbouw van een airco in je slaapkamer eruit?

airco slaapkamer prijzen airconditioning airco kopen Prijs airco inclusief montage inclusief installatie kostprijs

Welke opties bepalen de prijs van je airco in de slaapkamer ?

Of je airco slaapkamer model in een lagere of hogere prijsklasse valt, hangt af van de volgende opties.

Optie 1: Merk van je toekomstige airco

Tussen modellen en types bestaan grote prijsverschillen. Want  de airco slaapkamer modellen en merken variëren sterk in prijs. Split airconditionings zijn al beschikbaar vanaf € 850. Bedenk dat goedkopere airco’s vaak minder stil zijn en een kortere garantieperiode kunnen hebben. Op de airco zit standaard 2 jaar garantie. De garantie van een airco van een betrouwbaar merk in een hoge prijsklasse loopt  bij goed onderhoud door een deskundige op tot 10 jaar. In het onderstaand overzicht heb je  de gemiddelde  prijzen van slaapkamer airco’s in de lage of hoge prijsklasse.

PrijsklasseMerkenGemiddelde airco prijzen
LaagTosot, Gree, Maxicool€ 1.300 - € 2.500
HoogMitsubishi, LG, Daikin€ 1.300 - € 2.500

Optie 2: Meerdere opties

Wil jij je model airco slaapkamer nog meer uitbreiden met extra optionele mogelijkheden voor nog meer comfort? Kijk  hier wat je mogelijkheden zijn.

Opties Gemiddelde prijs Omschrijving
Airco bediening + mobiele app€ 100 - € 200 extraBedien je airco op afstand door middel van een mobiele app besturing.
Extra binnen units€ 400 - € 800 per extra unitHet is mogelijk om op een buitenunit Extra binnenunits aan te koppelen. zo kun je het gehele woning verwarmen of koelen.
Onderhoudsabonnement€ 110 - € 160 per jaarVoorkom grote kosten door goede onderhoud van een specialist. Sluit een onderhoudsabonnement af bij koelblok.nl
Luxe airco€ 420 extraKies voor een modern design zodat jouw airco bij de rest van je interieur past.

Koelblok beste airco voor slaapkamer bespaar tips

Ga voor een mobiele airco
Ben je op zoek naar een goedkope alternatief om je slaapkamer te koelen? Kies dan voor een mobiele airco slaapkamer modellen zonder buitenunit. Een mobiele airco is goedkoper en simpel aan te sluiten. overweeg wel dat een draagbare airconditioners een veel lager koelvermogen hebben dan split-airconditioners en niet stil zijn. Een mobiele airco kost gemiddeld € 450,-. 

Kies voor een onderhoudscontract
Je airconditioning heeft ook onderhoud nodig. Filters worden vuil door vuildeeltjes in de lucht en ongeveer eens in de twee jaar moet de airconditioner met koelmiddel bij gevuld worden. Bespaar op onderhoudskosten door te kiezen voor een onderhoudscontract. Correct onderhoud voorkomt grote reparaties, zorgt voor een juiste en vooral veilige werking van de airco slaapkamer modellen en verlengt de levensduur van de airco. 

Koop samen met de buren een airco
Overwegen je buren om ook een airco te nemen? Koop dan gelijk de airco bij koelblok. Bij grotere aankopen is vaak korting mogelijk en kun je besparen op bepaalde kosten. neem contact met koelblok voor een goed aanbod.